Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfahelpdeskGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

ARKADAŞLAR HENÜZ BEN DENEYEMEDİM AMA GUNCELLENMİŞ YENI AUDIGY VALUE /SE/LS & LIve! 24-BIT TO X-FI EXTREM AUDIO DRIVERI EKLENMİŞTİR

2 posters
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin

ARKADAŞLAR HENÜZ BEN DENEYEMEDİM AMA GUNCELLENMİŞ YENI AUDIGY VALUE /SE/LS & LIve! 24-BIT TO X-FI EXTREM AUDIO DRIVERI EKLENMİŞTİR Empty
MesajKonu: ARKADAŞLAR HENÜZ BEN DENEYEMEDİM AMA GUNCELLENMİŞ YENI AUDIGY VALUE /SE/LS & LIve! 24-BIT TO X-FI EXTREM AUDIO DRIVERI EKLENMİŞTİR   ARKADAŞLAR HENÜZ BEN DENEYEMEDİM AMA GUNCELLENMİŞ YENI AUDIGY VALUE /SE/LS & LIve! 24-BIT TO X-FI EXTREM AUDIO DRIVERI EKLENMİŞTİR Icon_minitimePtsi Şub. 16, 2009 8:32 pm

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, 2.eline 20 ytl verip almış olduğum Creative SB Live!! 7.1 24 Bit ses kartımı Daniel Kawakami kardeşimin yapmış olduğu Sound Blaster Audigy Value/SE/LS & Live! 24-bit to X-Fi Xtreme Audio Mod driverlarıyla kullanıyorum X-Fi de ne varsa SB live!! 24 bit de herşey var X-Fi kosolunu, X-Fi CMMS , X-Fi Crystalizer , vs.. Hepsi aktif ve gayet güzel çalışır durumda kısıtlı bir bütçeye sahip bir kişi olarak bence çok para vermeye gerek yok indirdiğim driver paketi içinde xp-32 bit / xp-64 bit ve Vista-32 bit için driver ve konsol mevcut ama ben Vista işletim sistemi kurmadığım için herhangi bir şey söyleyemeyeceğim

Sound Blaster Audigy Value/SE/LS & Live! 24-bit elinizde bu kartlardan biri varsa benim gibi değerlendirin ben sadece SB Live! 24 Bit 7.1 de VE XP-32 bit de denedim ve sonuç BAŞARILI
teşekkürler Daniel Kawakami

Not: Ayrıca driverları internette bulmama yardım eden @coolrecep kardeşimede çok teşekkür ederim

birebir bütün özellikleri kullanabiliyorum bahsettiğim özellikler açık ve aktif durumda hepsini xp-32 bit işletim sistemimde kullanabiliyorum... ses kartım Creative live! 24 bit 7.1

ARKADAŞLAR HENÜZ BEN DENEYEMEDİM AMA GUNCELLENMİŞ YENI AUDIGY VALUE /SE/LS & LIve! 24-BIT TO X-FI EXTREM AUDIO DRIVERI EKLENMİŞTİR 25B8724B9E404168B0C893F7F65FB1C5
http://rapid+share.com/files/178624982/Newdriver.rar

NOT: SİSTEMİNİZE BU DRİVERLARI KURMADAN ÖNCE ESKİ CREATİVE SES DRİVERLARINIZI TAMAMEN KALDIRIP ÖYLE KURUN... BEN BU ŞEKİLDE SONUCA ULAŞTIM VE ŞUAN X-Fİ EXTREM AUDIO OLARAK KULLANIYORUM

SONUÇTA BAŞARIYA ULAŞAN ARKADAŞLAR BU KONUYO YAZARSA MEMNUN OLURUM... SAYGILAR...

DOWNLOAD İŞLEMİNİN NASIL YAPILMASI GEREKTİĞİ İLE İLGİLİ RESİM VE AÇIKLAMA BUDUR

F1C913877FCA486299487014D7A2DEA9.jpg" border="0" alt=""/>
http://helpdesk.yetkinforum.com
sefaselvi

sefaselvi

ARKADAŞLAR HENÜZ BEN DENEYEMEDİM AMA GUNCELLENMİŞ YENI AUDIGY VALUE /SE/LS & LIve! 24-BIT TO X-FI EXTREM AUDIO DRIVERI EKLENMİŞTİR Empty
MesajKonu: Geri: ARKADAŞLAR HENÜZ BEN DENEYEMEDİM AMA GUNCELLENMİŞ YENI AUDIGY VALUE /SE/LS & LIve! 24-BIT TO X-FI EXTREM AUDIO DRIVERI EKLENMİŞTİR   ARKADAŞLAR HENÜZ BEN DENEYEMEDİM AMA GUNCELLENMİŞ YENI AUDIGY VALUE /SE/LS & LIve! 24-BIT TO X-FI EXTREM AUDIO DRIVERI EKLENMİŞTİR Icon_minitimeÇarş. Şub. 18, 2009 2:50 pm

oda iiiii

ARKADAŞLAR HENÜZ BEN DENEYEMEDİM AMA GUNCELLENMİŞ YENI AUDIGY VALUE /SE/LS & LIve! 24-BIT TO X-FI EXTREM AUDIO DRIVERI EKLENMİŞTİR
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» youtube ye gir programsız anlatıyorum arkadaşlar
» bakmayın-arkadaslar-ayıp-oluyo-ama
» YENİ BAŞBAKAN ADAYI SEDAT ABİİİİİİİİİ
» YENİ NESİL SES FORMATLARI ve AV RECEİVER/HD PLAYER SEÇİMİ
» VIA'dan enerji verimli ve 16TB destekli yeni sunucu