Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfahelpdeskGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Silkroad ile ilgili Tüm sorunları bana iletebilirsiniz

2 posters
YazarMesaj
farukolgenn

farukolgenn

Silkroad ile ilgili Tüm sorunları bana iletebilirsiniz Empty
MesajKonu: Silkroad ile ilgili Tüm sorunları bana iletebilirsiniz   Silkroad ile ilgili Tüm sorunları bana iletebilirsiniz Icon_minitimeCuma Şub. 27, 2009 1:03 pm

Silkroad ile ilgili sorunlarınızı bu topic altında birleştiriniz
http://helpdesk.yetkinforum.com
blackjack90

blackjack90

MesajKonu: Geri: Silkroad ile ilgili Tüm sorunları bana iletebilirsiniz   Silkroad ile ilgili Tüm sorunları bana iletebilirsiniz Icon_minitimeCuma Şub. 27, 2009 1:07 pm

Merhaba bnm bi soru olucak mangyangları daha hızlı nası kesebilirim Very Happy emreyi nası kesebilirim Very Happy nası palavralarını engellerim . Bunun için Premium almak lazımmı Yoksa bu bi çelişkimi bu bi göreceli kavramda olabilir . kişiden kişiyede değişedebilir bunun için istiyorum . ayrıca burdan anneme babama abime ablama ve enese selam gönderiyorum . Ayrıca şuanda bu yazıyı okumakda olan bütün koca kafalılara selamlar Very Happy lan ne bakıyon emre baaaa baaa Very Happy
faruk
Misafir

MesajKonu: ölgen   Silkroad ile ilgili Tüm sorunları bana iletebilirsiniz Icon_minitimeCuma Şub. 27, 2009 5:39 pm

faruk ölgennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ölgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn moderatörrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu siteyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sen mi oluşturdun biraz daha konu koy forumun bom boş duruyor ölgencik

Silkroad ile ilgili Tüm sorunları bana iletebilirsiniz
1 sayfadaki 1 sayfası